CHANG THAI KITCHEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 154 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chang Thai Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 16:46 Top !
1 okt 2022 om 16:45 Heerlijk gerechte super ga zo door
1 okt 2022 om 16:42 Top eten en ook snel bezorgd
28 sep 2022 om 8:24 Bezorger was op tijd eten was niet warm wel erg lekker. Zijn tas was open
27 sep 2022 om 0:17 Die soep was te zoet. Wat bami moes zijn was gewoon van die pakjes noodles
26 sep 2022 om 19:09 Ik heb vrijdag bestelling geplaatst en niet ontvangen. Hierna heb ik gebeld en gevraagd waar mijn bestelling is blijft en werd beloofd voor oplossing. Inmiddels maandag bel ik en vraag ik kan je dit oplossen. Vertelt hij mij opnieuw te betalen. Bizar
24 sep 2022 om 21:06 Echt lang gewacht voor het eten. Ruim anderhalf uur! Eten is gewoon lauw tot koud geleverd en was erg zout. Het was meer een Chinese variant van het gerecht. Niet wat ik gewend ben bij een echte Thaise eten. Sorry, maar ik raad deze niet aan.
23 sep 2022 om 21:27 A little bit too sweet...
20 sep 2022 om 11:49 Geen enkel gerecht smaakte lekker en behoort tot de Thaise keuken. Heel jammer dit. Slechtste Thai die we ooit gegeten hebben!
18 sep 2022 om 10:19 Eten heel lekker (3 vega gerechten). Bij de bezorging mistte 1 bijgerecht maar dat hebben ze heel snel en netjes nagestuurd.
17 sep 2022 om 6:54 Heel vies, veel vet heeft niks te maken met Thais eten.
16 sep 2022 om 23:50 Soep was veel te zout en de rest smaakt helaas niet echt naar Thaise eten… Bezorging was goed.