CHANG THAI KITCHEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 430 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chang Thai Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

21 apr 2024 om 16:13 The driver arrived 25 minutes before the expected time. The food was delicious, and the portions are big. Very happy with it!
21 apr 2024 om 8:32 De getoonde bezorgtijden bij thuisbezorgd klopt niet. Dat zou volgens het restaurant aan thuisbezorgd.nl liggen. Het eten was lauw, de groente slap, de PhadThai zat aan elkaar gekleefd alsof het een hele avond had gestaan en was koud.
20 apr 2024 om 9:45 Flinke portie gebakken bamie met groente
16 apr 2024 om 21:50 ging allemaal goed!
16 apr 2024 om 15:25 They forgot my drink called them and it was never brought or refunded. The sour and spicy soup I'd say it reminded me more of sweet and spicy. In overall I was not pleased
15 apr 2024 om 23:03 Het duurde even maar we hebben heerlijk gegeten. Dank ook voor het bellen over een missend ingredient in de salade. Mooi alternatief gekregen.
14 apr 2024 om 22:37 Eten was matig. Bezorger was verschrikkelijk!!!!!
14 apr 2024 om 7:50 Na extreem lang wachten mist er ook nog een item. Slechte service
13 apr 2024 om 9:01 Vriendelijke bezorger. Sneller bezorgd dan verwacht. Maar al het eten extreem pittig zonder waarschuwing. Teleurstellend.
11 apr 2024 om 10:02 goede smaken, echt thais. voor wijdemeren, beste optie voor thais eten, de rest is minder goed
9 apr 2024 om 20:59 Erg lekker eten!! Snel bezorgd dus top allemaal
9 apr 2024 om 11:21 lekker eten, precies op tijd bezorgd